🚚 Π‘Π΅Π·ΠΊΠΎΡˆΡ‚ΠΎΠ²Π½Π° доставка Π²Ρ–Π΄ 1500Π³Ρ€Π½
ΠœΠ΅ΠΉΡ‚Π°ΠΊΠ΅ (Π“Ρ€ΠΈΡ„ΠΎΠ»Π° ΠΊΡƒΡ€Ρ‡Π°Π²Π°) - ΠšΡƒΠΏΠΈΡ‚ΠΈ Скстракт Π³Ρ€ΠΈΠ±Π° ΠœΠ°ΠΉΡ‚Π°ΠΊΠ΅ Π² ΠšΠΈΡ”Π²Ρ–, Π£ΠΊΡ€Π°Ρ—Π½Ρ– - Ρ†Ρ–Π½ΠΈ, Π²Ρ–Π΄Π³ΡƒΠΊΠΈ
ПН - Π‘Π‘ 10:00 Π΄ΠΎ 19:00
ПН - Π‘Π‘ 10:00 Π΄ΠΎ 19:00

ΠœΠ΅ΠΉΡ‚Π°ΠΊΠ΅ (Maitake)


Π Π°Π΄Ρ– прСдставити Π½ΠΎΠ²ΠΈΠ½ΠΊΡƒ вашого ΡƒΠ»ΡŽΠ±Π»Π΅Π½ΠΎΠ³ΠΎ асортимСнту - капсули Π· Скстрактом ΠœΠ΅ΠΉΡ‚Π°ΠΊΠ΅ (Grifola frond..
480Π³Ρ€Π½
НСмає Π²Ρ–Π΄Π³ΡƒΠΊΡ–Π²
 ⬤  Π’ наявності
Π”Ρ–Ρ”Ρ‚ΠΈΡ‡Π½Π° Π΄ΠΎΠ±Π°Π²ΠΊΠ° "MeΠΉΡ‚Π°ΠΊΠ΅ (Grifola frondosa) - Π³Ρ€ΠΈΠ±Π½ΠΈΠΉ ΠΏΠΎΡ€ΠΎΡˆΠΎΠΊ" Π‘ΠΊΠ»Π°Π΄: ΠœΠ΅ΠΉΡ‚Π°ΠΊΠ΅ (Grifola frondo..
680Π³Ρ€Π½
 ⬤  Π’ наявності
Π”Ρ–Ρ”Ρ‚ΠΈΡ‡Π½Π° Π΄ΠΎΠ±Π°Π²ΠΊΠ° "MeΠΉΡ‚Π°ΠΊΠ΅ (Grifola frondosa) - Π³Ρ€ΠΈΠ±Π½ΠΈΠΉ ΠΏΠΎΡ€ΠΎΡˆΠΎΠΊ" Π‘ΠΊΠ»Π°Π΄: ΠœΠ΅ΠΉΡ‚Π°ΠΊΠ΅ (Grifola frondo..
380Π³Ρ€Π½
 ⬤  Π’ наявності
MeΠΉΡ‚Π°ΠΊΠ΅ - сухий Скстракт ΠΏΠ»ΠΎΠ΄ΠΎΠ²ΠΈΡ… Ρ‚Ρ–Π» Π³Ρ€ΠΈΠ±Π° Grifola frondosa Π”Ρ–Ρ”Ρ‚ΠΈΡ‡Π½Π° Π΄ΠΎΠ±Π°Π²ΠΊΠ°. Π‘Π΅Π· Π΄ΠΎΠΌΡ–ΡˆΠΎΠΊ Ρ‚Π° Π½Π°ΠΏΠΎ..
680Π³Ρ€Π½
НСмає Π²Ρ–Π΄Π³ΡƒΠΊΡ–Π²
 ⬤  Π’ наявності
Показано Π· 1 Π΄ΠΎ 4 Π· 4 (всього 1 сторінок)

Π“Ρ€ΠΈΠ± ΠΌΠ΅ΠΉΡ‚Π°ΠΊΠ΅ — Ρ‰ΠΎ Ρ†Π΅?

Π“Ρ€ΠΈΡ„ΠΎΠ»Π° кучСрява grifola frondosa — їстівний Ρ‚Π° Π»Ρ–ΠΊΠ°Ρ€ΡΡŒΠΊΠΈΠΉ Π³Ρ€ΠΈΠ±, Ρ‰ΠΎ ΠΆΠΈΠ²Π΅ Ρƒ листяних лісах. РостС Π½Π° стовбурах Π΄ΡƒΠ±Ρ–Π², Π³Ρ€Π°Π±Ρ–Π², Π±ΡƒΠΊΡ–Π² Ρ‚Π° ΠΊΠ»Π΅Π½Ρ–Π², ΡƒΡ‚Π²ΠΎΡ€ΡŽΡŽΡ‡ΠΈ Π² Π½ΠΈΠΆΠ½Ρ–ΠΉ частині старих стволів Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΡ– ΠΏΠ»ΠΎΠ΄ΠΎΠ²Ρ– Ρ‚Ρ–Π»Π° масою Π΄ΠΎ 10 ΠΊΠ³. Π’ΠΎΠ½ΠΈ ΡƒΡ‚Π²ΠΎΡ€Π΅Π½Ρ– Π±Π΅Π·Π»Ρ–Ρ‡Ρ‡ΡŽ хвилястих шапинок, Ρ‰ΠΎ Ρ€ΠΎΡΡ‚ΡƒΡ‚ΡŒ Π· Ρ†Π΅Π½Ρ‚Ρ€Π°Π»ΡŒΠ½ΠΎΡ— «Π½Ρ–ΠΆΠΊΠΈ» Ρ€ΠΎΠ·ΠΌΡ–Ρ€ΠΎΠΌ Π²Ρ–Π΄ 5 Π΄ΠΎ 100 ΠΌΠΌ, Π²Ρ–Π΄ Ρ‡ΠΎΠ³ΠΎ Π³Ρ€ΠΈΠ± Π³Ρ€ΠΈΡ„ΠΎΠ»Π° кучСрява Ρ– ΠΎΡ‚Ρ€ΠΈΠΌΠ°Π² свою Π½Π°ΡƒΠΊΠΎΠ²Ρƒ Π½Π°Π·Π²Ρƒ. Π§Π΅Ρ€Π΅Π· ΡΡ…ΠΎΠΆΡ–ΡΡ‚ΡŒ Π· ΠΎΠ²Π΅Ρ‡ΠΎΡŽ ΡˆΠ΅Ρ€ΡΡ‚ΡŽ Π²Ρ–Π½ Ρ‚Π°ΠΊΠΎΠΆ Π½Π°Π·ΠΈΠ²Π°Ρ”Ρ‚ΡŒΡΡ Π³Ρ€ΠΈΠ± Π±Π°Ρ€Π°Π½. Π£ Π―ΠΏΠΎΠ½Ρ–Ρ— ΠΉΠΎΠ³ΠΎ Π½Π°Π·ΠΈΠ²Π°ΡŽΡ‚ΡŒ maitake, Ρ‰ΠΎ ΠΎΠ·Π½Π°Ρ‡Π°Ρ” «Ρ‚Π°Π½Ρ†ΡŽΡŽΡ‡ΠΈΠΉ Π³Ρ€ΠΈΠ±», Ρƒ ΠšΠΈΡ‚Π°Ρ— — Ρ…ΡƒΠ΅ΠΉ ΡˆΡƒ Ρ…ΡƒΠ° Π°Π±ΠΎ «ΠΊΠ²Ρ–Ρ‚ΠΊΠ° сірого Π΄Π΅Ρ€Π΅Π²Π°», Ρƒ НімСччині — Gemeine Klapperschwamm Π°Π±ΠΎ Π±Ρ€ΡΠ·ΠΊΠ°Π»ΡŒΡ†Π΅ Π·Π²ΠΈΡ‡Π°ΠΉΠ½Π΅.

Π—Π³Ρ–Π΄Π½ΠΎ Π· історичними Π΄ΠΆΠ΅Ρ€Π΅Π»Π°ΠΌΠΈ, Π³Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ ΠΌΠ°ΠΉΡ‚Π°ΠΊΠ΅ Π² Азії Ρ‚Ρ€Π°Π΄ΠΈΡ†Ρ–ΠΉΠ½ΠΎ Π²ΠΈΠΊΠΎΡ€ΠΈΡΡ‚ΠΎΠ²ΡƒΡŽΡ‚ΡŒΡΡ Π² Ρ—ΠΆΡƒ Π²ΠΆΠ΅ ΠΏΠΎΠ½Π°Π΄ 5 тисяч Ρ€ΠΎΠΊΡ–Π², ΠΏΡ€ΠΈΡ‡ΠΎΠΌΡƒ Ρ” основним ΠΊΡƒΠ»Ρ–Π½Π°Ρ€Π½ΠΈΠΌ Π³Ρ€ΠΈΠ±ΠΎΠΌ, поряд Π· ΡˆΠΈΡ—Ρ‚Π°ΠΊΠ΅. Π£ 80-Ρ‚Ρ– Ρ€ΠΎΠΊΠΈ Ρƒ Π―ΠΏΠΎΠ½Ρ–Ρ— ΠΉΠΎΠ³ΠΎ Π²ΠΏΠ΅Ρ€ΡˆΠ΅ ΠΏΠΎΡ‡Π°Π»ΠΈ ΠΊΡƒΠ»ΡŒΡ‚ΠΈΠ²ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ Ρƒ ΡˆΡ‚ΡƒΡ‡Π½ΠΎΠΌΡƒ сСрСдовищі, Π½Π°Π²Ρ‡ΠΈΠ²ΡˆΠΈΡΡŒ Π²ΠΈΡ€ΠΎΡ‰ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ ΠΏΠ»ΠΎΠ΄ΠΎΠ²Ρ– Ρ‚Ρ–Π»Π° масою Π΄ΠΎ 45 ΠΊΠ³. Π Π°Π·ΠΎΠΌ Π· поТивною Ρ†Ρ–Π½Π½Ρ–ΡΡ‚ΡŽ Π²Ρ‡Π΅Π½Ρ– Π·Π²Π΅Ρ€Π½ΡƒΠ»ΠΈ ΡƒΠ²Π°Π³Ρƒ Π½Π° ΠΌΠ΅Π΄ΠΈΡ‡Π½Ρ– властивості ΠΌΠ΅ΠΉΡ‚Π°ΠΊΠ΅, ΠΊΠΎΡ€ΠΈΡΡ‚ΡŒ якого Π²ΠΈΠ²Ρ‡Π°Ρ”Ρ‚ΡŒΡΡ Ρ‰ΠΎΠ΄ΠΎ ΡˆΠΈΡ€ΠΎΠΊΠΎΠ³ΠΎ спСктра Π·Π°Ρ…Π²ΠΎΡ€ΡŽΠ²Π°Π½ΡŒ.

ΠšΠΎΡ€ΠΈΡΠ½Ρ– властивості Π³Ρ€ΠΈΠ±Π° ΠΌΠ°ΠΉΡ‚Π°ΠΊΠ΅

Π“Ρ€ΠΈΠ± бараняча Π³ΠΎΠ»ΠΎΠ²Π° ΡˆΠΈΡ€ΠΎΠΊΠΎ Π·Π°ΡΡ‚ΠΎΡΠΎΠ²ΡƒΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ Π² ΡΠΏΠΎΠ½ΡΡŒΠΊΡ–ΠΉ Π½Π°Ρ€ΠΎΠ΄Π½Ρ–ΠΉ ΠΌΠ΅Π΄ΠΈΡ†ΠΈΠ½Ρ–, як комплСксний Π·Π°Π³Π°Π»ΡŒΠ½ΠΎΠ·ΠΌΡ–Ρ†Π½ΡŽΡŽΡ‡ΠΈΠΉ Ρ‚Π° Π»Ρ–ΠΊΠ°Ρ€ΡΡŒΠΊΠΈΠΉ засіб. Π’Ρ–Π΄Π·Π½Π°Ρ‡Π°Ρ”Ρ‚ΡŒΡΡ Π΅Ρ„Π΅ΠΊΡ‚ΠΈΠ²Π½Ρ–ΡΡ‚ΡŒ ΠΌΠ΅ΠΉΡ‚Π°ΠΊΠ΅ як антиоксиданта, засобу для захисту ΠΏΠ΅Ρ‡Ρ–Π½ΠΊΠΈ, ΠΊΠΎΠ½Ρ‚Ρ€ΠΎΠ»ΡŽ Ρ€Ρ–Π²Π½ΡŽ Ρ†ΡƒΠΊΡ€Ρƒ Π² ΠΊΡ€ΠΎΠ²Ρ–, Ρ€Π΅Π³ΡƒΠ»ΡŽΠ²Π°Π½Π½Ρ холСстСрину, ΠΏΡ–Π΄Ρ‚Ρ€ΠΈΠΌΠΊΠΈ Ρ–ΠΌΡƒΠ½Π½ΠΎΡ— систСми. ΠžΡ„Ρ–Ρ†Ρ–ΠΉΠ½Π° ΠΌΠ΅Π΄ΠΈΡ†ΠΈΠ½Π° дослідТує властивості Π³Ρ€ΠΈΠ±Π° grifola frondosa відносно Π±ΠΎΡ€ΠΎΡ‚ΡŒΠ±ΠΈ Π·Ρ– злоякісними ΠΏΡƒΡ…Π»ΠΈΠ½Π°ΠΌΠΈ.

Π—Π³Ρ–Π΄Π½ΠΎ Π· Π½Π°ΡƒΠΊΠΎΠ²ΠΈΠΌΠΈ дослідТСннями, Ρ‚Π°ΠΊΠ° комплСксна дія ΠΌΠΎΠΆΠ΅ ΠΏΠΎΡΡΠ½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈΡΡŒ Π½Π°ΡΠ²Π½Ρ–ΡΡ‚ΡŽ Π² ΠΉΠΎΠ³ΠΎ складі наступних ΠΊΠΎΠΌΠΏΠΎΠ½Π΅Π½Ρ‚Ρ–Π²:

  • Π±Π΅Ρ‚Π°-глюкани – Π³Ρ€ΡƒΠΏΠ° полісахаридів Π· Ρ€Ρ–Π·Π½ΠΎΠ²Π΅ΠΊΡ‚ΠΎΡ€Π½ΠΎΡŽ Π΄Ρ–Ρ”ΡŽ, Π· яких Π½Π°ΠΉΠ±Ρ–Π»ΡŒΡˆ Π·Π½Π°Ρ‡ΡƒΡ‰ΠΈΠΌΠΈ Ρ” D-фракція, MD-фракція, X-фракція, MZ-фракція Ρ‚Π° МВ-α-глюкан. Π¦Ρ– полісахаридні комплСкси ΠΏΠΎΠ·ΠΈΡ‚ΠΈΠ²Π½ΠΎ Π²ΠΏΠ»ΠΈΠ²Π°ΡŽΡ‚ΡŒ Π½Π° ΠΌΡ–ΠΊΡ€ΠΎΠ±Ρ–ΠΎΡ‚Ρƒ ΠΊΠΈΡˆΠ΅Ρ‡Π½ΠΈΠΊΠ°, Ρ‰ΠΎ ΠΏΠΎΡ‚Π΅Π½Ρ†Ρ–ΠΉΠ½ΠΎ Π·Π°Π±Π΅Π·ΠΏΠ΅Ρ‡ΡƒΡ” Π°Π½Ρ‚ΠΈΠ΄Ρ–Π°Π±Π΅Ρ‚ΠΈΡ‡Π½ΠΈΠΉ, Π°Π½Ρ‚ΠΈΠ³Ρ–ΠΏΠ΅Ρ€Π»Ρ–ΠΏΡ–Π΄Π΅ΠΌΡ–Ρ‡Π½ΠΈΠΉ, Π°Π½Ρ‚ΠΈΠ³Ρ–ΠΏΠ΅Ρ€Ρ‚Π΅Π½Π·ΠΈΠ²Π½ΠΈΠΉ, противірусний Π΅Ρ„Π΅ΠΊΡ‚ΠΈ, Π°ΠΊΡ‚ΠΈΠ²Π½Ρ–ΡΡ‚ΡŒ відносно ΠΏΡƒΡ…Π»ΠΈΠ½, Π·Π°Ρ…Π²ΠΎΡ€ΡŽΠ²Π°Π½ΡŒ ΠΏΠ΅Ρ‡Ρ–Π½ΠΊΠΈ Ρ‚ΠΎΡ‰ΠΎ;
  • Π³Ρ€ΠΈΡ„ΠΎΠ»Π°Π½ — Π±Π΅Ρ‚Π°-глюкан, який ΠΌΠ°Ρ” Ρ–ΠΌΡƒΠ½ΠΎΠΌΠΎΠ΄ΡƒΠ»ΡŽΡŽΡ‡ΠΈΠΉ Π΅Ρ„Π΅ΠΊΡ‚, ΡΡ‚ΠΈΠΌΡƒΠ»ΡŽΡŽΡ‡ΠΈ вироблСння Π’-Ρ…Π΅Π»ΠΏΠ΅Ρ€Ρ–Π², Ρ†ΠΈΡ‚ΠΎΠΊΡ–Π½Ρ–Π² Ρ‚Π° Π°Π½Ρ‚ΠΈΡ‚Ρ–Π», Π° Ρ‚Π°ΠΊΠΎΠΆ Π·Π°Π±Π΅Π·ΠΏΠ΅Ρ‡ΡƒΡ” ΠΏΡ€ΠΎΡ‚ΠΈΠΏΡƒΡ…Π»ΠΈΠ½Π½Ρƒ Π΄Ρ–ΡŽ.

ΠšΡ€Ρ–ΠΌ Ρ„Π°Ρ€ΠΌΠ°ΠΊΠΎΠ»ΠΎΠ³Ρ–Ρ‡Π½ΠΈΡ… Π΅Ρ„Π΅ΠΊΡ‚Ρ–Π², Π³Ρ€ΠΈΠ± G. frondosa Ρ” Π·Π΄ΠΎΡ€ΠΎΠ²ΠΎΡŽ Ρ—ΠΆΠ΅ΡŽ Ρ‚Π° Π΄Ρ–Ρ”Ρ‚ΠΈΡ‡Π½ΠΎΡŽ добавкою, ΠΏΡ€ΠΈΠΉΠΎΠΌ якої Π·Π°Π±Π΅Π·ΠΏΠ΅Ρ‡ΡƒΡ” ΠΎΡ€Π³Π°Π½Ρ–Π·ΠΌ Π±Ρ–Π»ΠΊΠ°ΠΌΠΈ (Π΄ΠΎ 40% Ρƒ складі Π³Ρ€ΠΈΠ±Π°), Π²ΡƒΠ³Π»Π΅Π²ΠΎΠ΄Π°ΠΌΠΈ, Ρ…Π°Ρ€Ρ‡ΠΎΠ²ΠΈΠΌΠΈ Π²ΠΎΠ»ΠΎΠΊΠ½Π°ΠΌΠΈ (Π²Ρ–Π΄ 15%), Π²Ρ–Ρ‚Π°ΠΌΡ–Π½ΠΎΠΌ D2, Π²Ρ–Ρ‚Π°ΠΌΡ–Π½Π°ΠΌΠΈ Π³Ρ€ΡƒΠΏΠΈ Π’ Ρ‚Π° ΠΌΡ–Π½Π΅Ρ€Π°Π»Π°ΠΌΠΈ (K, P, Na, Ca, Mg) ΠΏΡ€ΠΈ Π½ΠΈΠ·ΡŒΠΊΠΎΠΌΡƒ вмісті ΠΆΠΈΡ€Ρ–Π² (Π΄ΠΎ 8%) Ρ‚Π° низько калорійності. Π— ΠΊΡƒΠ»Ρ–Π½Π°Ρ€Π½ΠΎΡ— Ρ‚Π° Π·Π°Π³Π°Π»ΡŒΠ½ΠΎΠ·ΠΌΡ–Ρ†Π½ΡŽΡŽΡ‡ΠΎΡ— Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠΈ Π·ΠΎΡ€Ρƒ ΠΊΡƒΠΏΠΈΡ‚ΠΈ Π³Ρ€ΠΈΡ„ΠΎΠ»Ρƒ ΠΊΡƒΡ‡Π΅Ρ€ΠΎΠ²Ρƒ Π²Π°Ρ€Ρ‚ΠΎ Π² якості Ρ…Π°Ρ€Ρ‡ΠΎΠ²ΠΎΠ³ΠΎ Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚ΠΈΠ·Π°Ρ‚ΠΎΡ€Π° Ρ– Ρ…Π°Ρ€Ρ‡ΠΎΠ²ΠΎΠ³ΠΎ ΠΊΠΎΠΌΠΏΠΎΠ½Π΅Π½Ρ‚Π° Π·Π°Ρ€Π°Π΄ΠΈ Ρ—Ρ— солодкуватого смаку Ρ‚Π° Π΅Ρ„Π΅ΠΊΡ‚Ρƒ ΡƒΠΌΠ°ΠΌΡ–, Ρ‰ΠΎ Π·Π°Π±Π΅Π·ΠΏΠ΅Ρ‡ΡƒΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ високим вмістом Ρ‚Ρ€Π΅Π³Π°Π»ΠΎΠ·ΠΈ, 5'-Π½ΡƒΠΊΠ»Π΅ΠΎΡ‚ΠΈΠ΄Ρ–Π², аспарагінової Ρ‚Π° Π³Π»ΡƒΡ‚Π°ΠΌΡ–Π½ΠΎΠ²ΠΎΡ— амінокислот.

ΠšΡƒΠΏΠΈΡ‚ΠΈ Π³Ρ€ΠΈΠ± ΠΌΠ°ΠΉΡ‚Π°ΠΊΠ΅ Ρƒ ΠΌΠ°Π³Π°Π·ΠΈΠ½Ρ– Papa Nature

Наш Ρ–Π½Ρ‚Π΅Ρ€Π½Π΅Ρ‚-ΠΌΠ°Π³Π°Π·ΠΈΠ½ ΠΏΡ€ΠΎΠΏΠΎΠ½ΡƒΡ” ΠΊΡƒΠΏΠΈΡ‚ΠΈ Π³Ρ€ΠΈΠ± ΠΌΠ΅ΠΉΡ‚Π°ΠΊΠ΅ Π² Π£ΠΊΡ€Π°Ρ—Π½Ρ– Π· Π΄ΠΎΡΡ‚Π°Π²ΠΊΠΎΡŽ Ρƒ ΠšΠΈΡ”Π²Ρ–, Π”Π½Ρ–ΠΏΡ€Ρ–, Π›ΡŒΠ²ΠΎΠ²Ρ– Ρ‚Π° Ρ–Π½ΡˆΠΈΡ… містах. Π£ Π½Π°ΡˆΠΎΠΌΡƒ ΠΊΠ°Ρ‚Π°Π»ΠΎΠ·Ρ– ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Π·Π°ΠΌΠΎΠ²ΠΈΡ‚ΠΈ:

  • Π³Ρ€ΠΈΠ±Π½ΠΈΠΉ ΠΏΠΎΡ€ΠΎΡˆΠΎΠΊ, який Π²ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Π»Π΅Π½ΠΈΠΉ Π· Π²ΠΈΡΡƒΡˆΠ΅Π½ΠΎΠ³ΠΎ ΠΏΠΎΠ΄Ρ€Ρ–Π±Π½Π΅Π½ΠΎΠ³ΠΎ ΠΏΠ»ΠΎΠ΄ΠΎΠ²ΠΎΠ³ΠΎ Ρ‚Ρ–Π»Π° Π³Ρ€ΠΈΠ±Π° Π±Π΅Π· Π΄ΠΎΠ±Π°Π²ΠΎΠΊ ΠΌΡ–Ρ†Π΅Π»Ρ–ΡŽ ΠΌΠ΅ΠΉΡ‚Π°ΠΊΠ΅ — Ρ†Π΅ Ρ…Π°Ρ€Ρ‡ΠΎΠ²Π° Π΄ΠΎΠ±Π°Π²ΠΊΠ°, яка ΠΌΠΎΠΆΠ΅ вТиватися Ρ– Π² сухому вигляді, Π°Π»Π΅ для підвищСння біодоступності Π±Ρ–Π»ΠΊΠΎΠ²ΠΈΡ… ΠΊΠΎΠΌΠΏΠΎΠ½Π΅Π½Ρ‚Ρ–Π² Ρ– Π±Π΅Ρ‚Π°-Π³Π»ΡŽΠΊΠ°Π½Ρ–Π² Π΄ΠΎ (7-10%) Π±Π°ΠΆΠ°Π½ΠΎ ΠΏΡ€ΠΈΠΉΠΌΠ°Ρ‚ΠΈ Ρ—Ρ— Π² вигляді Π½Π°ΡΡ‚ΠΎΡŽ (1 Ρ‡.Π». ΠΏΠΎΡ€ΠΎΡˆΠΊΡƒ Π½Π° 150 ΠΌΠ» ΠΎΠΊΡ€ΠΎΠΏΡƒ Π½Π°ΡΡ‚ΠΎΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈ 5 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ Ρ– Π²ΠΆΠΈΠ²Π°Ρ‚ΠΈ Π΄ΠΎ 3 Ρ€Π°Π·Ρ–Π² Π½Π° дСнь);
  • Скстракт Π³Ρ€ΠΈΠ±Π° ΠœΠ΅ΠΉΡ‚Π°ΠΊΠ΅ — ΠΏΠΎΡ€ΠΎΡˆΠΊΠΎΠΏΠΎΠ΄Ρ–Π±Π½ΠΈΠΉ ΠΏΡ€ΠΎΠ΄ΡƒΠΊΡ‚ ΠΏΠΎΠ΄Π²Ρ–ΠΉΠ½ΠΎΡ— Скстракції Π³Ρ€ΠΈΠ±Π½ΠΎΡ— сировини, Π² якому Π²ΠΆΠ΅ ΠΌΡ–ΡΡ‚ΠΈΡ‚ΡŒΡΡ Ρƒ біодоступному вигляді близько 50% полісахаридів, Π²ΠΊΠ»ΡŽΡ‡Π°ΡŽΡ‡ΠΈ основні Π΄Ρ–ΡŽΡ‡Ρ– Ρ€Π΅Ρ‡ΠΎΠ²ΠΈΠ½ΠΈ — Π±Π΅Ρ‚Π°-глюкани (Π΄ΠΎ 30%). Π’Π°ΠΊΠΈΠΉ ΠΏΡ€ΠΎΠ΄ΡƒΠΊΡ‚ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Π²ΠΆΠΈΠ²Π°Ρ‚ΠΈ Ρƒ сухому вигляді Π°Π±ΠΎ, Π·Π°ΠΏΠΈΠ²Π°ΡŽΡ‡ΠΈ водою.
ΠŸΠΈΡ‚Π°Π½Π½Ρ ΠΏΡ€ΠΎ ΠœΠ΅ΠΉΡ‚Π°ΠΊΠ΅ (Maitake)